Patrocini i publicitat

Per què apostar per la Fira de Circ al carrer?

Amb una assistència aproximada de 32.000 espectadors en la passada edició, i amb una clara tendència a incrementar aquest número en el 2018, degut a l’alta valoració 8,98 sobre 10 (f. Baldrick & Munitz), la FCC es troba en la necessitat d’augmentar la seva infraestructura per tal d’acollir adequadament públic i companyies, millorant els espais establerts i cercant nous escenaris on uns i altres es vegin afavorits. Apostar per la FCC significa:
  • Associar la marca als valors de la FCC: cultura, circ, qualitat, prestigi, reconeixement, popularitat.
  • Associar-se amb un projecte que treballa en la construcció de la cultura del país i la transmissió de valors universals a través de l’educació.
  • Eina de màrqueting promocional i experiencial.
  • Alineació de la marca amb un esdeveniment d’alt reconeixement nacional (Premi nacional de Cultura l’any 2012).
  • Col·laborar amb la dinamització econòmica i sociocultural del territori pròxim.
A més a més, any rere any, els mitjans de comunicació (La Vanguardia, TV3, Agència Catalana de Notícies, La Vanguardia, el Periódico de Catalunya, Avui, Punt Diari, Diari de Girona…) fan més ressò de la FCC de la Bisbal perquè és un esdeveniment totalment consolidat. Si hi esteu interessats, voleu més informació o penseu en una forma de patrocini us podeu posar en contacte amb nosaltres a: correu@firadecirc.org