Recomanacions

Recomanacions de l'organització:

1

L’aforament dels espectacles de pagament és limitat. Us recomanem que compreu les entrades amb antelació al Punt d’Informació de la Fira (Passeig Marimon Asprer, 10). Els nens i nenes paguen a partir dels 4 anys, Els menors d’aquesta edat no pagaran sempre que s’asseguin a la falda de l’adult.

2

Els escenaris estan limitats físicament. Us preguem que respecteu l’espai de treball dels artistes.

3

Els espectadors hauran d’assegurar-se que rellotges, telèfons mòbils o altres aparells no emetran senyals acústics que distreguin l’atenció dels artistes i del públic.

4

Per al correcte desenvolupament dels espectadors i per evitar possibles molèsties a les companyies i a la resta de públic es demana que els gossos vagin lligats en el espectacles gratuïts. En els de pagament no s’hi podran entrar els gossos.

5

L’organització de la Fira de Circ es reserva el dret a introduir modificacions en el programa si les circumstàncies ho exigeixen.

6

Als espectacles de pagament, les persones amb mobilitat reduïda tindrà accés prioritari i una localització preferent. Es pot contactar amb personal de l’organització de la Fira de Circ a l’entrada de cada escenari.