L’Escola de Circ de la Bisbal col·labora amb el projecte KSAMEU de Figueres

L’Escola de Circ de la Bisbal ha començat aquest mes de Febrer, una sèrie de sessions amb 11 adolescents del projecte KSAMEU de la fundació privada Sant Vicenç de Paül.

Aquest mes de Febrer l’Escola de Circ de la Bisbal, ha realitzat la primera de tota una sèrie de sessions de iniciació al circ amb 11 adolescents del projecte KSAMEU de Figueres. Tot seguint la metodologia de l’Escola, oferirà el circ com una eina per potenciar el treball, capacitat creativa, l’expressió corporal i dels valors de la constància, l’autosuperació i el compromís.

KSAMEU és un projecte que engega la Fundació privada St. Vicens de Paül, l’any 2008. Es tracta d’un projecte d’acció social ubicat a l’àmbit d’adolescents i joves. És una iniciativa que afavoreix la cohesió social a la ciutat de Figueres mitjançant una acció educativa i comunitària que acompanya els adolescents i els joves, especialment els que es troben en risc d’exclusió social, en el desenvolupament dels seus projectes vitals, i fomenta actuacions innovadores, de qualitat i de creació, que permeten, d’una banda, assolir els principis bàsics de llibertat i de responsabilitat i, de l’altra, desenvolupar el talent, la creativitat i l’autonomia.